Thursday, May 12, 2011

Melarikan DIRI ???

ERm ...MM....
beberapa hari ni,

aku cube melarikan diri dari roomate aku...
entahla,aku pun xtahu kenapa....
biar la aku yg mengundurkan diri....


ermm..
entah la...
aku pun xtahu ape aku rase skg...
tapi yg pasti aty aku masih lagy xchill cm dulu...
aduh !
pedihnya xterkata beb...biar la di blog tempat aku melepaskan 

rasa kesedihan aku niey..
nasib baek la ade si sabah @ miza seyh..
nk jugak die teman kan aku dikala aku kesepian///
erm...

aku xsalahkan sape2 dalam hal niey..
mungkin aku yg bersalah...
biar la aku yg rase bersalah daripada org laen....

semua org ingat aku happy jer selalu...
dalam aty aku ...
ermm...
entah la..

kat kolej,boleh la aku gelak2..

sebab ade org yang buat aku ketawa..
klau boleh aku xnak org tahu aku dalam kesedihan...
entah kenapa aku rasa tersisih...
biar lah..
mungkin tu perasaan aku je kot...
erm...
tapi..
bila habis je kelas,
naik je bas kolej...
aty aku dah xsehappy kat dalam kelas....terfikir...

kat mne la aku nk menumpang tidur malam niey/malam besoknye dan seterusnya..
kat mne la aku nak makan...
erm..biarlah..aku yg rase kesusahan niey..
aku xnk menyusahkan org laen,hanya disebabkan rasa sedih aku niey...

biarlah aku yg menjauhkan diri dari korg..
walaupun aty aku rase sakit..
mungkin itu yg terbaek untuk kita semua..

ERM....mmm.....
biarlah aku jadi pelarian  buat sementara waktu
..
biar la aku menumpang kegembiraan org laen....
mungkin ni takdir aku...
aku terima dgn redha...










3 comments:

  1. Hi! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    earrings, cards, hp strap, cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. JAngan undur....ambik ni sebagai cabaran....think positif....:)

    ReplyDelete